Skip to content
SERVEIS

Obra nova i rehabilitació

Construccions Altayó realitza projectes tant per a clients privats (particulars o empreses) com obra civil per a entitats públiques.

Serintalt, la nostra empresa d'instal·lació pròpia

La necessitat d’oferir un sevei complert i integral en els nostres projectes i la demanda dels nostres clients van motivar la creació l’any 1980 de Serintalt (Serveis Integrals Altayó, S.L), l’empresa de Construccions Altayó especialitzada en instal·lacions de climatització, lampisteria, instal·lacions elèctriques, de gas, i energies renovables.

L’experiència acumulada projecte a projecte, la professionalitat del nostre equip de tècnics i operaris, i la inquietud per estar sempre al corrent de les últimes tendències ens converteixen en un aliat professional ideal en les darreres tecnologies de climatització (terra radiant per a calefacció/refrigeració,  aerotèrmia, geotèrmia, etc.).

Serintalt permet a Construccions Altayó proporcionar un servei integral en els seus projectes, i també es dirigeix a particulars, empreses, promotores o altres constructores, per solucionar específicament l’apartat de les instal·lacions.