Skip to content
EMPRESA

Construccions Altayó

Construccions Altayó és una empresa familiar fundada l’any 1987 amb l’objectiu d’oferir serveis d’execució d’obra, principalment a empreses privades, promotors i particulars de tota la província de Barcelona.

Amb oficines a Sabadell, Construccions Altayó disposa d’un equip estable de més de 25 professionals qualificats, especialistes en els diferents àmbits de l’execució d’obra. 

Aquesta dilatada experiència en el món de la construcció ens permet dur a terme en l’actualitat fins i tot els projectes més ambiciosos o que impliquen complexitat tècnica. 

A Construccions Altayó solucionem tots els reptes que es presenten durant una execució d’obra, assessorem els nostres clients sobre les millors solucions en qualsevol àmbit de l’obra, i resolem amb èxit seves necessitats, personalitzant sempre cada projecte.

Resolem
amb èxit les necessitats dels nostres clients.

A Construccions Altayó sabem que qualsevol obra suposa una important inversió, en la que es dipositen grans expectatives i projectes de futur importants. Per això treballem sempre guiats per la professionalitat, l’exigència i en compromís i complicitat amb els nostres clients.

Assessorar.
Aportar solucions que enriqueixin el projecte.
Resoldre els reptes tècnics.

Cada projecte és únic.
I nosaltres el fem realitat.

 

TRUCA’NS I INFORMA’T 93 748 08 02